Шановні мешканці Скала-Подільської громади та наші гості!

Дата: 06.01.2023 09:00
Кількість переглядів: 608

Фото без опису

   Щиросердно вітаю  вас з одним із найвеличніших релігійних свят – Різдвом Христовим!
В цей день радіє Небо і Земля, а наші оселі наповнюються багатоголоссям різдвяних вертепів та колядок. І це чудово, що в нашій громаді збереглися народні звичаї.

Різдво Христове є великим та важливим святом для кожного з нас. Ми збираємося тісним дружнім колом з близькими та друзями, а в кожній домівці в цей вечір є смачна  кутя.

Тож нехай перша зірка Святого вечора, що сповіщає про народження Сина Божого, стане для кожної родини провісницею миру і християнської злагоди, для наших воїнів – добрим оберегом на ратному полі, захисником від усякого лиха. Нехай добра звістка про народження  Богодитятка  відгукнеться світлою радістю  та щирістю почуттів у кожній родині.

Хай очікувані  різдвяні  церковні дзвони наповнять наші душі  вірою у нашу перемогу, кожну оселю очистить та захистить спільна молитва, а цьогорічне Різдво стане початком щасливої дороги в новий успішний рік. Хай Бог воздасть ворогам нашим за усе ними зроблене.

У цей світлий день бажаю вам, щоб різдвяні свята були радісними, щедрою на здобутки була життєва дорога, а в родині, щоб завжди панували злагода, любов і достаток. Здоров’я, натхнення та Божого благословення вам і вашим рідним!

 ХРИСТОС РОЖДАЄТЬСЯ!

СЛАВІМО ЙОГО!

З повагою - 
селищний голова                                                                                                   Ігор ЛОБОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь