Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

Відбулася спільна робоча нарада працівників комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Скала-Подільської селищної ради та представників Чортківського РУ ГУДСНС України в Тернопільській області.

Дата: 09.02.2023 15:30
Кількість переглядів: 853

Фото без опису

На нараді розглядалися  питання  контролю та  якості надання соціальної послуги «догляду вдома»,  плану заходів із впровадження і розвитку системи соціальних послуг в громаді у 2023 році та  дотримання правил пожежної безпеки та цивільного захисту.

Завідувачем відділення соціальних послуг за місцем проживання Оксаною Ковалишин та завідувачем відділення соціальної роботи Іриною Гурою проаналізовано діяльність відділень за січень місяць 2023 року.

Начальник відділу соціального та цивільного захисту населення Скала -Подільської селищної ради – Андрушків Павло Степанович ознайомив присутніх з планом заходів із впровадження і розвитку системи соціальних послуг в громаді у 2023 році.

Директором комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Іриною Стягар особливу увагу було приділено питанню щодо організації надання соціальних послуг в умовах воєнного стану та організацію дотримання заходів безпеки особами похилого віку, які отримують соціальну послугу «догляд вдома».

Головним фахівцем  відділу цивільного захисту Чортківського РУ ГУДСНС  України в Тернопільській області Гуком Ю.С. та провідними інспекторами відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Чортківського РУ ГУДСНС України в Тернопільській області Думанським С.В. та Шкуркою О.О. ознайомлено присутніх із правилами протипожежної безпеки в період опалювального сезону та алгоритмом дій під час повітряної тривоги.

Фото без опису

                                                                 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь