Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

Вшанували Героїв Небесної Сотні

Дата: 20.02.2023 15:28
Кількість переглядів: 339

Фото без опису

День пам’яті Героїв Небесної Сотні відзначається щорічно 20 лютого згідно з Указом Президента від 11 лютого 2015 року “Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні”.

    Революція 2013-2014 років відбулася ціною сотні життів. Вона стала наймасштабнішим вибухом народного гніву в новітній історії України, найжертовнішою сторінкою боротьби українців за свої права і демократичний європейський вибір. Гідність, свобода, відвага, єдність, честь стали одними з головних консолідуючих цінностей Революції Гідності.

    Революція Гідності змінила не тільки країну, вона змінила кожного з нас. Ми навчилися брати на себе відповідальність, навчилися бути небайдужими до долі наших дітей та онуків, у цілому ми більше переживаємо за майбутнє України. В державі народилася нація, яка не дасть розділити свою землю і стоятиме за Україну до останнього. Тоді, у холодні дні жорстокого протистояння 2014-го, нам усім здавалося, що рубікон подолано, несправедливість, зло, владна безпорадність та її продажність подолані. Тоді ми ще не знали, якою дорогою ціною обійдеться нам європейський вибір, щире прагнення кожного з нас жити у демократичній незалежній державі, бути господарями на своїй землі. 

     Слава Тобі, Небесна Сотне, слава усім, котрі били і бють московських загарбників, жертвуючи при цьому життям, котрі переживають обстріли та руйнування і від цього стають усе більше українцями, усім, котрі тримають тил – працюють, навчаються, діляться потрібним для фронту.

     Хай моральним обов’язком для кожного з нас буде вшанування Героїв та силою духу не зрадити ідеали Революції Гідності. Схиляємо голови перед тими, хто ціною власного життя відстояв європейське майбутнє для кожного з нас.

Вічна пам’ять Героям!

З повагою, селищний голова                                                Ігор ЛОБОДА

        Фото без опису   Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь