Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

Міжнародний день сім’ї 

Дата: 16.05.2023 09:12
Кількість переглядів: 132

Фото без опису

Цей день підкреслює важливість сім’ї як основи, первинної ланки будь-якої людської спільноти. Тож чим міцнішими й стабільнішими будуть сім’ї, тим більше стабільності в хорошому розумінні буде мати суспільство. 

 Міжнародний день сім’ї — це нагадування про те, що немає однакових сімей — ми всі різні, тому й наші сім’ї можуть значно відрізнятися за формою, розміром та взаєминами. Тому важливо мати толерантність та розуміння того, що головне в сім’ї — не формальна традиційність, а щастя всіх її членів. 

Ще одним вагомим аспектом цього свята є висвітлення складних тем, з якими стикаються сім’ї в сучасному світі. Перелік таких проблем надзвичайно широкий — бідність, домашнє насилля, доступ сімей до медичних та освітніх послуг, труднощі у вихованні дітей. Важливо розуміти, що є вразливі сім’ї, які постійно потребують державної та громадської підтримки — наприклад, сім’ї з людьми похилого віку чи людьми з інвалідністю, сім’ї безробітних, багатодітні сім’ї.

Любляча, здорова й збалансована родина дарує дорослим і дітям відчуття безпеки, навчає повазі та відповідальності за інших. Часто доводиться чути думку, що сім’я — це найдорожче, що може мати людина в земному житті. Тому Міжнародний день сім’ї є ще одним приводом для кожного усвідомити цінність та неповторність своєї родини.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь