Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

Змагалися джури

Дата: 30.05.2023 12:19
Кількість переглядів: 365

Фото без опису

   Цими днями на території Скала-Подільського парку відбувся І етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») серед роїв середньої та старшої вікових груп закладів загальної середньої освіти Скала-Подільської  та Більче-Золотецької  територіальних громад. Цьогоріч у заході взяли участь 7 роїв закладів загальної середньої освіти Скала-Подільської ТГ та 1 рій Більче-Золотецької  ТГ.

   Метою цієї гри є виховання юних патріотів України на засадах національної гідності, високої самосвідомості та активної громадської позиції, здорового способу життя, духовно багатої та фізично розвиненої особистості.

З вітальним словом виступили: селищний голова Ігор Лобода, воїн ЗСУ Володимир Касараба,  які побажали учасникам успіхів у змаганнях та нових перемог у житті.       Начальник відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Скала-Подільської селищної ради Олександр Ющишин, начальник відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Більче-Золотецької сільської ради Василь Чикурлій  озвучили настанови для учасників змагань на легкі поєдинки у грі та зичили численних подальших досягнень.

Представники роїв закладів освіти демонстрували свої знання і вміння в  змаганнях «Впоряд», «Неповне розбирання та складання АК-74» , «Спорядження магазина АК», «Фізична підготовка», «Тактична підготовка – дії підрозділу в бою», «Стрільба», «Теренова гра», «Таборування (Бівак)».

   За результатами протоколів суддівської колегії перемогу здобули - у середній віковій групі «Джура – Сокіл» (11-14 років):

1 місце - рій "Нічна варта" Скала-Подільської ЗОШ І-ІІ ступенів;

2 місце - рій «Патріот» Бурдяківської гімназії;

3 місце - рій «Козацький дзвін» Лосяцької ЗОШ І-ІІ ступенів.

У старшій віковій групі «Джура – Оборонець» (15-17 років) зайняли:

1 місце - рій "Скала" Скала-Подільського НВК «ЗНЗ І-ІІІ ступенів – ДНЗ»;

2 місце - рій «Воїни» Більче-Золотецького НВК;

3 місце - рій «Соколи» Іванківської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

   Голова громади Ігор Лобода та начальник відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Скала-Подільської селищної ради Олександр Ющишин нагородили переможців дипломами та кубками, керівників роїв подяками. Звучали  слова глибокої подяки воїнам Збройних сил України, які боронять нашу державу від агресора, даючи нам можливість реалізовувати  цікаві справи.

   Щира подяка всім відповідальним за високу  організацію та проведення змагань, адже було забезпечено комфортні умови для учасників і чесну та справедливу гру.

   Бажаємо всім  учасникам нових успіхів і перемог, а головне, що сьогодні виховується сильна, вольова, патріотична молодь, за якою завтрашній день. Наближаємо перемогу разом! 

Слава Україні!  Героям Слава! 

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь