Шановні мешканці громади, наші гості!

Дата: 02.06.2023 14:21
Кількість переглядів: 222

Фото без опису

 День Святої Трійці – одне з головних християнських свят, що відзначається на п’ятдесятий день після Великодня. Свято сходження Святого Духа  до апостолів є днем становлення Християнської церкви. Цієї літньої днини  разом із розмаєм  в наші домівки входить висока Божа благодать. Людські серця наповнюються добром, любов’ю, щирістю і всепрощенням, а ми намагаємося дарувати увагу і душевне тепло всім, хто поруч. Вікові традиції українського народу наповнюються цього дня соковитими зеленими барвами, символізуючи оновлення та розквіт життєвих сил.

         Свято Трійці є торжеством віри в Бога, духовності та моральності, надає нам сили жити, бути впевненим, що правда та любов завжди перемагають, що віра творить чудеса. У цей складний час не даймо зневірі запанувати над нашими бажаннями жити і трудитися у незалежній Українській державі, творити для її блага.

        Нехай  Свята Трійця  і надалі приносить Вам  радість, надихає на добрі справи, несе щастя і впевненість у майбутньому.

         Зичу всім добра, благополуччя, сімейного затишку, любові та уваги від близьких. Хай Господь допоможе нам у здійсненні світлих задумів, захистить від життєвих негараздів, пошле мир та щастя на нашу землю. Хай Святий Дух наблизить перемогу над нашими ворогами, дасть сили нашим захисникам.

       

          З повагою селищний голова                                 Ігор ЛОБОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь