Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

З Днем Конституції України, дорога громадо!

Дата: 28.06.2023 08:52
Кількість переглядів: 367

Фото без опису

   Конституція України увібрала в себе багатовіковий законотворчий досвід багатьох поколінь і волю нашого народу самостійно творити власну долю, впорядковувати державне життя, реалізовувати невичерпний потенціал нації.

     Головний закон країни – це головний оберіг державності й демократії, гарант соборності. Її прийняття назавжди закарбувало бажання українців жити у власній незалежній державі. В Основному законі України утверджені головні цінності нашого народу: людина, її життя, здоров’я, честь, гідність, недоторканність та безпека. Будуючи майбутнє нашої Батьківщини, ми маємо пам’ятати про це. На різних  історичних етапах творення Української держави конституційні постулати шліфувалися та доповнювалися. Чимало європейських народів вчилися на нашому прикладі – адже конституція Пилипа Орлика була і залишається одним з визнаних та фундаментальних державницьких документів того часу. День Конституції України – одне з чільних державних свят.

Нехай же з його нагоди у кожного з нас міцніє почуття гордості за свою державу , за її Основний закон, що гарантує втілення мрій і сподівань на краще й щасливе життя у власній державі. Україна розпочинається з кожного з нас. І нам під силу збудувати суспільство, в якому будуть створені умови для всебічного розвитку кожної людини, де панували б гуманізм, демократія, право, закон і справедливість. Заради цього тисячі попередників та сучасників поклали і кладуть на вівтар Свободи і Незалежності нашої країни власні життя.

Слава Україні! Героям слава!

 

 Селищний голова                             Ігор ЛОБОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь