Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

Щоби запобігти біді

Дата: 06.07.2023 15:41
Кількість переглядів: 539

                              Фото без опису

   На виконання доручення Голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів №01-10.1/15-2023 від 16.06.2023 року «Щодо участі у ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, спричиненої підривом греблі Каховської ГЕС», керуючись пунктом 3 частини 4 статті 11 та статті 67 Закону України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин», вимогами статей 22, 37 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», з метою запобігання загрози життю та/або здоров’ю людей, особливу увагу нині приділяють місцям торгівлі продуктами. Особливо це стосується реалізації харчових продуктів у несанкціонованих місцях: торгівля проводиться з землі, не облаштованого транспорту, продукти не проходять ветеринарно- санітарну експертизу і є потенційно небезпечними для населення, яке їх споживає. Це може стати причиною виникнення харчових отруєнь та інфекційних захворювань.

   Звертаємо увагу на те, що у  Скалі-Подільській по вул. Грушевського та вул. С. Крушельницької здійснюється стихійна торгівля швидкопсувними  продуктами.  Чортківське районне управління ГУ Держпродспоживслужби у Тернопільській області попереджає та застерігає щодо реалізації  у стихійних місцях продуктів домашнього виготовлення, консервацій тощо.

 Заборонено реалізацію риби та морепродуктів, отриманих з Дніпропетровської, Запорізької, Миколаївської, Одеської та Xерсонської областей

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь