Шановні краяни!

Дата: 29.08.2023 09:00
Кількість переглядів: 549

Фото без опису

  29 серпня – День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Пам`ятати та шанувати тих, хто пожертвував власним життям заради майбутнього України – наш святий обов`язок. Історія України першої чверті ХХІ сторіччя сповнена болю, суспільних пошуків, втрат, героїки.

Відважні українські воїни стали символом гідності, кожен з них вчинив подвиг, повставши проти насилля та несправедливості, віддавши життя за нову, відроджену Україну. Ми всі у вічному боргу перед матерями й батьками за те, що вони виростили мужніх і сміливих патріотів, які своє життя свідомо поклали на вівтар Свободи та Незалежності держави, обороняючи нашу землю. Ми завжди згадуватимемо їх з величезною вдячністю, їх звитяга - достойна сторінка нашої сучасної історії.  Пам’ять про загиблих – вічна. Героїзм захисників Іловайська і Донецького аеропорту, Маріуполя, Бахмута і Бучі, Херсона та Марїнки, багатьох інших населених пунктів – наш вічний біль, ваша слава і гордість, дорогі захисники України. Помянімо сьогодні усіх полеглих поіменно.

     Я дякую усім захисникам України за патріотизм і мужність заради свободи нашої країни, які і зараз роблять усе, щоб нарешті запанував мир. А всім бажаю мирного неба,  преміцного здоровя, мудрості і наснаги творити добро на благо рідної України.

   Пам’ятаймо своїх Героїв! Слава Україні!

 

  

            Селищний голова                                 Ігор ЛОБОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь