Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

Зустріч із працівниками Управління головної інспекції Головного управління Національної поліції в Тернопільській області

Дата: 11.09.2023 14:34
Кількість переглядів: 1054

Фото без опису

         09.09.2023 відбулась робоча зустріч голови Скала-Подільської селищної громади Лободи Ігоря Георгійовича із працівниками Управління головної інспекції Головного управління Національної поліції в Тернопільській області, а саме старшим лейтенантом поліції Сапріянчуком Олександром Васильовичем та майором поліції Слободян Андріаною Іванівною. Під час зустрічі обговорили питання, щодо взаємодії органів місцевого самоврядування із поліцією, а також налагодили партнерську співпрацю. Метою зустрічі було удосконалення ефективності роботи поліції щодо підтримання загального рівня правопорядку в населених пунктах громади, профілактичної роботи та якості реагування працівників поліції на заяви та повідомлення громадян.

 

        Основними завданнями управління головної інспекції є: 

 

1.         Реалізація заходів з контролю за службовою діяльністю підрозділів поліції, оптимізації управлінських процесів, сприяння ефективній професійній діяльності поліцейських, державних службовців та інших працівників підрозділів поліції, дотриманням ними службової дисципліни.

 

2.         Моніторинг діяльності підрозділів поліції з метою виявлення тенденцій та чинників, які негативно впливають на ефективність виконання поліцейськими покладених на них завдань і функцій, ужиття в межах компетенції заходів щодо їх усунення, у тому числі шляхом надання пропозицій і рекомендацій керівництву підрозділів поліції.

 

3.         Упровадження та застосування в роботі поліцейських ефективних методів, критеріїв, алгоритмів, механізмів та інструментів підтримки і контролю.

 

З метою інформування про випадки неналежного виконання службових обов’язків, вчинення неправомірних дій та дисциплінарних проступків з боку поліцейських та керівників, неналежного реагування на повідомлення та для врегулювання проблемних питань службової діяльності звертайтесь за контактними даними:

 

Мобільний телефон начальника управління головної інспекції підполковника поліції Віталія Колцуняка

 

+38(093)-667-68-28

 

Службовий мобільний телефон управління головної інспекції

 

+38(099)-464-43-80

 

Електронна адреса управління головної інспекції

 

(ternopil.ugi

@gmail.com)

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь