Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

День волонтера

Дата: 05.12.2023 09:00
Кількість переглядів: 207

Фото без опису

       5 грудня весь світ відзначає Міжнародний день волонтера  вшановує тих, хто за покликом серця, за своїм моральним обов’язком  допомогає іншим.

У час російської  агресії волонтерський рух займає особливе місце, адже волонтери у нас  – це і діти, які зігрівають захисників листами та малюнками, це і пенсіонери, студенти, що віддають останні копійки аби допомогти військовим, це і небайдужі громадяни, що всіляко допомагають боронити нашу українську землю від агресора. Це – вияв патріотизму.

В Україні, як і в усьому світі, волонтерський рух займає особливе місце у наданні допомоги населенню у надзвичайних ситуаціях. В умовах бойових дій, коли кожен розуміє ступінь відповідальності за майбутнє, кількість громадян, які не стоять осторонь, а всіляко допомагають країні, суттєво збільшилася. Тому цей день є святом кожного, хто готовий підтримати ближнього від щирого серця.

Наші волонтери доставляють на передову спорядження, продукти,теплі речі, медикаменти, зібрані жителями для військовослужбовців. Також мешканці нашої громади надають прихисток і посильну допомогу людям, які вимушено залишили свої домівки та зупинилися у нас.

З професійним святом вас, дорогі волонтери! Завдяки вам і вашим зусиллям, цей світ стає добрішим та безпечнішим. Вдячні, що присвячуєте свої особисті час й енергію справі захисту Батьківщини, благородним намірам порятунку та допомоги всім тим, хто цього потребує!

Бажаю кожному із вас міцного здоров’я й добробуту, витримки й стійкості духу. Нехай кожен ваш добрий вчинок спонукає до дії інших і повертається до вас людською вдячністю.

 

                   Селищний голова                             Ігор ЛОБОДА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь