Шановні жителі громади та наші гості!

Дата: 31.12.2023 08:00
Кількість переглядів: 299

Фото без опису

   Щиросердечно вітаю вас зі світлим сімейним святом, що поєднує у собі й наше щасливе минуле, і тривожне сьогодення, оповите мріями про майбутнє, – з Новим  роком.

На порозі – новий 2024-й рік.  Новорічне свято – це завжди нові надії і сподівання. Тож нехай всі прикрощі і негаразди залишаться в старому році, а заповітні бажання і мрії обов’язково здійсняться в новому.

Рік, що минає, був найскладнішим для нашої держави. У 2022-2023 роках ми довели всьому світові, що українці – сильна духом, незламна нація, здатна захищати свою свободу та незалежність!

Щиро дякую всім жителям нашої громади за проявлені найкращі людські якості: патріотизм, мужність, співпереживання й милосердя! Дякую волонтерам і партнерам за активну благодійну діяльність, вагому і систематичну підтримку жителів громади та внутрішньо-переміщених осіб!

  Відзначаючи Новоріччя, ми щиро намагаємось бути у колі своїх рідних, близьких, друзів, віддаючи їм свою любов і вдячність. А ще маємо пам’ятати усіх, завдяки жертовності котрих зустрічаємо та відпроваджуємо не тільки свята, кожен день сущий. Подумки привітаймо тих, хто несе варту української землі, попросімо Всевишнього через молитву прихистку в Його Царстві для душ наших полеглих земляків-героїв, усіх загиблих воїнів.

     Я хотів би, щоби Новий 2024 рік прийшов до вас, дорогі мешканці Скала-Подільської громади, найперше, з повною перемогою над ворогом і без втрат воїнів,  щасливими та радісними очікуваннями матерів та дітей, щедрими ужинками ниви. Тож бажаю усім  сил,  оптимізму, міцного здоров’я. Бажаю миру й достатку вашим родинам!

З прийдешнім Новим роком всіх!

 

               З повагою  селищний голова                          Ігор ЛОБОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь