Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

Шановні жителі громади та наші гості!

Дата: 31.12.2023 08:00
Кількість переглядів: 287

Фото без опису

   Щиросердечно вітаю вас зі світлим сімейним святом, що поєднує у собі й наше щасливе минуле, і тривожне сьогодення, оповите мріями про майбутнє, – з Новим  роком.

На порозі – новий 2024-й рік.  Новорічне свято – це завжди нові надії і сподівання. Тож нехай всі прикрощі і негаразди залишаться в старому році, а заповітні бажання і мрії обов’язково здійсняться в новому.

Рік, що минає, був найскладнішим для нашої держави. У 2022-2023 роках ми довели всьому світові, що українці – сильна духом, незламна нація, здатна захищати свою свободу та незалежність!

Щиро дякую всім жителям нашої громади за проявлені найкращі людські якості: патріотизм, мужність, співпереживання й милосердя! Дякую волонтерам і партнерам за активну благодійну діяльність, вагому і систематичну підтримку жителів громади та внутрішньо-переміщених осіб!

  Відзначаючи Новоріччя, ми щиро намагаємось бути у колі своїх рідних, близьких, друзів, віддаючи їм свою любов і вдячність. А ще маємо пам’ятати усіх, завдяки жертовності котрих зустрічаємо та відпроваджуємо не тільки свята, кожен день сущий. Подумки привітаймо тих, хто несе варту української землі, попросімо Всевишнього через молитву прихистку в Його Царстві для душ наших полеглих земляків-героїв, усіх загиблих воїнів.

     Я хотів би, щоби Новий 2024 рік прийшов до вас, дорогі мешканці Скала-Подільської громади, найперше, з повною перемогою над ворогом і без втрат воїнів,  щасливими та радісними очікуваннями матерів та дітей, щедрими ужинками ниви. Тож бажаю усім  сил,  оптимізму, міцного здоров’я. Бажаю миру й достатку вашим родинам!

З прийдешнім Новим роком всіх!

 

               З повагою  селищний голова                          Ігор ЛОБОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь