Скала-Подільська селищна рада - територіальна громада

Тернопільська область, Чортківський район

Задля безпеки громадян

Дата: 17.01.2024 10:50
Кількість переглядів: 488

Фото без опису

  Цими днями у Скалі-Подільській  відкрито поліцейську станцію – прообраз служби місцевого шерифа. Тут зможуть вчасно отримувати допомогу та скористатися поліцейськими послугами мешканці нашої громади. Реалізація безпекових проєктів – важлива складова демократичного суспільства, люди мають почувати себе захищеними та отримувати належну допомогу від поліцейського офіцера.

    Відкрили станцію начальник Головного управління Національної поліції в Тернопільській області Сергій Зюбаненко, його заступник Ігор Сидорук та селищний голова Ігор Лобода.  Сергій Зюбаненко, зокрема, висловив вдячність керівництву громади за те, що попри труднощі нинішнього часу, змогли долучитися до реалізації такої ініціативи.

    На станції працюватиме старший лейтенант поліції Василь Мимка. Для нього ця робота не нова, раніше він був  дільничним. Торік поліцейський подав свою кандидатуру на посаду офіцера громади, пройшов конкурсний відбір, відповідне навчання та готовий приступити до виконання своїх службових обов’язків. Жодне повідомлення та звернення від громадян не має залишатися без уваги.

  - Люди звертаються з різними проблемами. Це, переважно, домашнє насильство, порушення правил благоустрою. Є різні ситуації, усе будемо намагатися вирішувати згідно з  чинним законодавством, - зазначив поліцейський офіцер громади Василь Мимка. Отець Василь Германюк освятив приміщення станції та службовий автомобіль поліцейського офіцера громади, уділив присутнім Божого благословення,  побажав наснаги у нелегкій праці.

    За підтримки депутатського корпусу, членів виконкому офіцера поліції забезпечили усім необхідним для служби: облаштували робочий кабінет, надали оргтехніку. Для оперативного виїзду на виклики людей поліцейський матиме у своєму розпорядженні новий службовий автомобіль.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь