Дорогі краяни!

Дата: 05.07.2024 12:55
Кількість переглядів: 342

Фото без описуФото без опису

     Звістка про те, що втрачено зв'язок із воїном Збройних Сил України, нашим земляком, Олегом Красноперою,  який був на передовій  лінії оборони країни з російськими загарбниками, надійшла до нашої громади ще наприкінці минулого року. Кілька важких місяців очікувань та сподівань, надія на добру звістку… Однак, війна жорстока та невблаганна.  

     Цими днями прикра  новина сколихнула усю громаду:  24 грудня 2023 року при виконанні бойового завдання, будучи відданим військовій присязі на вірність українському народові,  на території Луганської області загинув солдат, стрілець 3 стрілецького відділення 2 стрілецького взводу 3 стрілецької  роти однієї з військових частин  КРАСНОПЕРА Олег Васильович, 1979 року народження, уродженець  Бурдяківців.

Депутатський корпус селищної ради, виконавчий комітет, працівники апарату та я особисто висловлюємо слова щирого співчуття рідним та близьким Олега Васильовича, розділяємо біль їх непоправної втрати та схиляємо голови у глибокій скорботі.

   Дорогі рідні, схиляємо голови перед  вашою безмірною втратою.  Ми пишаємося, що  наш земляк - справжній чоловік, патріот, воїн. Доземний  уклін!

   Просимо Господа прийняти  світлу душу Олега  до Царства Небесного.

   Вічна пам'ять Герою!

   Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь