Громада провела Олега КРАСНОПЕРУ в останню путь

Дата: 08.07.2024 11:53
Кількість переглядів: 1462

Фото без опису

    Він народився 1979  року, зростав  у мальовничих Бурдяківцях, тут гартувався його характер, звідси  почалося його стежина у доросле життя.  Тут і нині мешкають його рідні та родичі, тут його домівка. Відтепер – Олег на вічному спочинку в рідному селі.

    З початком російської агресії,  вірний військовій присязі, у числі перших став до виконання службового обов’язку.

   Він брав участь у бойових завданнях на Луганському  напрямку. 24 грудня 2023 року  під час мінометного обстрілу ворогами  позицій українських рубежів його життя обірвалося. Впродовж кількох місяців через різні обставини про нього не було жодної звістки…

    Домовину з прахом  Героя доправили до рідних Бурдяківців 6 липня. Земляки Олега та  мешканці довколишніх сіл зустріли траурну процесію  навколішки з квітами та запаленими лампадками. До сільського клубу  домовину внесли військові побратими Олега Васильовича у супроводі  рідних, численних знайомих, сусідів. Увечері місцевий парох о.Олег Сушельницький відправив панахиду.

7 липня відбувся  чин поховання, який  здійснили священники Української греко-католицької церкви під орудою чинного єпископа, військового капелана, о.Володимира Гука. Він виголосив прощальне слово, у якому, зокрема, наголосив, що полеглий воїн Олег поклав життя за Україну – це значить за кожного з нас. Наш земляк свідомо став до військових лав задля оборони рідної української землі, своїх дітей від російських агресорів. Жертовність Олега та його численних побратимів якраз полягає в усвідомленні такої непростої місії – бути оборонцем рідної землі. О. Олег Сушельницький висловив щиру подяку усім, особливо численній делегації  побратимів полеглого, музикантам військового оркестру, священникам,  хто допоміг підтримати рідних, близьких  у важкий для них час та просив молитви для душі полеглого Героя.

      У скорботі залишилися сімя,мама, діти, родичі, ровесники. Громада розділяє з вами біль непоправної втрати.

До Небесного Легіону Воїнів Світла прямує душа ще одного нашого земляка.     Хай рідна земля буде йому легкою, а Господь відчинить його душі врата Царства Небесного.

  Молімося за його душу, пам’ятаймо про нього. Герої не вмирають!

        Слава Україні!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь