Шановні медичні працівники громади!

Дата: 27.07.2024 08:00
Кількість переглядів: 123

Фото без опису

   Прийміть найщиріші вітання із професійним святом. У надважкий для нас усіх час - ви на цілодобовій сторожі людського життя. Чимало українських медиків змушені виявляти не тільки гуманізм , але й стійку мужність та патріотизм. Сотні відданих своєму фаху лікарів, фельдшерів, парамедиків працюють у зоні бойових дій , де рятують поранених військових, надають допомогу місцевим мешканцям,  волонтерам і всім, хто не байдужий до долі нашої землі. Медицина — це одна з найважливіших галузей людської діяльності. Медики — люди, які щодня роблять безцінний внесок у збереження фізичного та ментального здоров’я нашого суспільства. Непроста місія щоденно боротися за життя та здоров’я людей, рятувати  їх від травм і хвороб, нерідко доводиться ризикувати власним здоров’ям, щоб дати надію іншим. Кожен із нас глибоко вдячний вам за ваш професіоналізм!

  Бажаю вам, шановні працівники галузі охорони здоров’я, міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку, професійних успіхів і людської шани. Нехай ваша доброта, турбота і милосердя, щедрість душ, щоденна сумлінна, наполеглива і нелегка праця повернуться до вас сторицею. Низький уклін вам за вашу невтомну працю, щире і відкрите серце.

 

 

З повагою селищний голова                                              Ігор ЛОБОДА

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь